(untitled) (Web of Teachers: Inderscience Research, 2024)
Maktab o’qituvchilarida og‘zaki nutqni rivojlantirish ularning kelajagi uchun katta ahamiyatga ega bo‘lgan jarayon. Ushbu jarayon har bir bolada har xil bosqichda o‘tadi, bu esa ularning psixologiyasi va ta’lim muassasidagi olayotgan ta’limga bog‘liq. Har bir o’qituvchi og’zaki nutqni rivojlantirish jarayonida ijodiy topshiriqlardan keng foydalanishligining ham ahamiyati katta hisoblanadi. Ushbu maqolada o‘quvchilarning og‘zaki nutqini rivojlantirishning afzalliklari va usullari haqida batafsil bayon qilinadi.