(untitled) (Web of Teachers: Inderscience Research, 2024)
Maqolada grafik asarlarning turlari, grafikaning: dasgoh, kitob va gazeta- jurnal ko‘rinishlari, illyustratsiyalarning kitob mazmuni va matnini yetkazishdagi turli vazifalari, bolalar nashrlarida illyustratsiya va tasvirlarning nechog’liq ahamiyatli ekanligi, bolalar uchun kitob nashrlarida bolalarning yosh xususiyatlarini hisobga olinishi kerakligi, bolalar uchun nashrlarda kitobdagi bezaklar va illyustrtsiyalar rangining ahamiyatli ekanligi yoritilgan.