TASKS OF TRAINING ON THE DIRECTION OF INFORMATICS AND INFORMATION TECHNOLOGY AND THEIR WAYS OF IMPLEMENTATION (Web of Teachers: Inderscience Research, 2023)
Ушбу мақолада информатика ва ахборот технологиялари йўналишидаги фанларни ўқитишнинг ўзига хос хусусиятлари, бу соҳадаги муаммолар, уларни бартараф этиш бўйича амалга ошириладиган вазифалар ҳақида сўз юритилади.