(untitled) (Web of Agriculture: Journal of Agriculture and Biological Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm tuproq-iqlim sharoitida Pennisetum Glaukum (L.) R.Br. turli nav namunalarining rivojlanish va o’sish jarayonlari davrlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.