(untitled) (Web of Agriculture: Journal of Agriculture and Biological Sciences, 2023)
Мазкур мақолада суғориладиган майдонларда экиб ўрганилган қадимий юмшоқ буғдой навлар кўчатзори ўсув даври давомийлиги келтириб ўтилган, эртапишар бўлганлари танлаб олинди.